And the winner is…

18 januari 2020 stond het VANAD Gala in het teken van golden gamechangers: De kleur van roestige industrie, van de eerste gloeilamp en de eerste plek. De kleur van succes! Zoals ieder jaar draait het gala om onze mensen, hun talent en inzet. Wij zijn gamechangers in onze eigen league. Want VANAD Engage is bijzonder, wij bekijken het anders en zien nieuwe mogelijkheden waar anderen dezelfde weg blijven bewandelen.

And the winner is…

De winnaar van de Talent Award ontvangt deze omdat zij haar potentieel optimaal heeft benut en heeft laten zien zich sterk te hebben ontwikkeld. De A&A Award (afkorting van Arthur & Arnoud) gaat naar de persoon die in het afgelopen jaar bijzondere prestaties heeft geleverd. En de meeste prestigieuze prijs, de Living Legend Award, voor degene die de afgelopen jaren een blijvende stempel op VANAD Group heeft gedrukt.

Gamechanger

  • Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt? Wij willen ze wel en we maken ze sterk, loyaal en onmisbaar in ons klantcontact
  • Wetgeving die ons beperkt in het aangaan van flexibele contracten? Wij grijpen de kans om onze medewerkers nog meer aan ons te verbinden!
  • Techniek als vervanger van klantcontact? Nee, als steunpilaar van klantcontact waarbij we de samenwerking tussen mens en systeem versterken en de persoonlijke connectie nog meer koesteren.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van andere perspectieven en vernieuwende ideeën. Het maakt ons een prachtige partner en het zorgt voor krachtige samenwerkingen met resultaten die we verankeren in het fundament van onze organisatie.

Wil je ook graag werken met Living Legends binnen je CX-organisaties?

Neem contact op met inspiratie@vanadgroup.com.

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!