Danitsja’s (na)zomerweek

Vanaf 1 oktober is Danitsja Goossens onze nieuwe collega. Na 17 jaar (!) bij Randstad te hebben gewerkt, heeft ze voor een nieuwe uitdaging bij VANAD gekozen. Waarom is ze na al die jaren van baan geswitcht? En wat heeft haar in VANAD aangetrokken? Voor iedereen die nieuwsgierig naar haar is, hebben we alvast 5 vragen aan Danitsja gesteld.

Wat was de vonk die jou deed overslaan om na 17 jaar over te stappen van Randstad naar VANAD?
Randstad is (en blijft) mijn eerste liefde waar ik heel veel plezier heb gemaakt en ontzettend veel heb geleerd. Maar na 17 jaar werd het tijd voor een nieuwe stap. Ik houd écht van klantcontact verbeteren. Hoe kun je nou klanten blij maken? Hoe zorg je ervoor dat een klant die online koopt steeds weer bij je terugkomt? Daar wilde ik graag naar terug. VANAD is heel gespecialiseerd in Customer Experience (CX) verbeteren. Arthur en Arnoud zijn echt ondernemers, dat vind ik echt tof! Ik ben heel ‘geel’: creatief en conceptueel denken, kansen zien! In een corporate omgeving is dat wat lastig, omdat dat ook soms een risicovermijdende omgeving is. Natuurlijk kijken Arthur en Arnoud ook naar risico’s, maar met een goed verhaal en gedegen plan hoop ik meer de ruimte te krijgen dan in een corporate bedrijf.”

Wat kom je hier doen?
Sales, sales en sales. Ik ga hopelijk klanten helpen met alles rondom CX.

Waar gaan wij jou dan tegenkomen?
Aan de koffietafel van klanten en branche-events. De events ken ik al vanuit mijn vorige baan en ga ik ook zeker weer een rol in spelen.

Wat heeft je verrast in je eerste twee weken bij VANAD?
Ik vind dat heel lastig. Ik kende VANAD al best wel een beetje. Voor de overstap heb ik een aantal contacten opgedaan, gesprekken gevoerd. Wat er is gezegd, wordt wel echt waar gemaakt. Dat wat ik vertel over VANAD is ook wat we gaan doen met onze klanten. Dat vind ik leuk. En er werken leuke mensen, die graag willen en passie hebben voor het vak. Wat dat betreft ben ik niet persé verrast, want dat wist ik al, maar het is wel leuk te merken dat dat niet alleen geldt voor de mensen die ik al kende. Ik ben wel echt verrast in de hoeveelheid diensten die we aanbieden.

Wat wilde je vroeger later worden?
Linda de Mol! Ik vond haar heel leuk, dat schreef ik altijd in die vriendenboekjes. Zingen, acteren en presenteren leek me wel wat. Het is toch iets anders geworden.

Wil jij Danitsja ontmoeten en praten over CX aan de koffietafel? Mail, bel of app Danitsja: 06-12 70 45 19 of danitsja.goossens@vanadgroup.com.

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!