De waarde van jouw klantcontact

Klantcontact verbeteren en optimaliseren is een must voor iedere organisatie om te voldoen aan de steeds veranderende wens en behoefte van je klant. Veel organisaties zien hun klantenservice onterecht als een kostenpost. De kunst is juist om vanuit data informatie uit je klantcontact te halen om de behoefte van de klant inzichtelijk te houden. Je doelgroep besteedt steeds meer tijd online. Dan is het logisch dat je klantcontact ook steeds vaker digitaal plaatsvindt. Wij, bij Engage, zijn ervan overtuigd dat als je de klantbeleving wilt verbeteren, je moet durven digitaliseren. De klant wil graag snel geholpen worden, in één keer en goed. Dat betekent een juiste mix tussen mens én technologie. Zo blijf je echt in verbinding met je klant.

Vanuit data kun je procesverbeteringen inzichtelijk maken. Data zijn feiten die opgeslagen zijn in de gesprekken met de klant. Met onze Conversational Intelligence methodiek ontsluiten we deze data. Aan de hand van de data van de interactie met je klant, onderzoeken we welk klantcontact echt meerwaarde heeft, identificeren we kansen waarmee je klanttevredenheid verhoogt en ontdekken we de pijnpunten van je klanten. Deze inzichten vertalen we vervolgens door naar verbeteringen, waardoor klantcontact ook een waardevol hulpmiddel wordt om organisatiedoelstellingen te bereiken.

Wij leggen de verbinding tussen jouw bedrijf, de klant én de medewerker om zo echt te begrijpen waar problemen ontstaan en ze vanuit daar aan te pakken. In de basis werken we vanuit menselijk contact, wat we ondersteunen met technologie en een datastrategie. Zo krijgen we inzichten die leiden tot concrete verbeteringen én gekwantificeerde business cases voor andere afdelingen (bijvoorbeeld marketing) met resultaten die jouw groei aanjagen, nu en in de toekomst.

Bij Engage zetten wij persoonlijke en digitale oplossingen in voor het verbeteren van klantcontact. Door mensen en technologie slim te combineren voegen wij continu waarde toe aan de customer journey van onze partners. Wij digitaliseren wanneer persoonlijk contact door zowel de klant als het bedrijf niet als waardevol wordt ervaren en waar klanten met een simpel antwoord geholpen zijn, zodat wij voldoende ruimte hebben voor het echte persoonlijke contact waar nodig. Onze missie is om ieder klantcontact gemakkelijk, persoonlijk en waardevoller te maken.

Wil je weten hoe jij jouw klantenbeleving kunt verbeteren? Neem dan contact op met Inke Lunenberg via inke.lunenberg@vanadgroup.com of 06 – 46 29 02 17

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!