Happy People, Happy Customers!

Dat de toekomst digitaal is, staat als een paal boven water. Tegelijkertijd is de vraag naar persoonlijk contact groter dan ooit en worden de verwachtingen van consumenten steeds hoger. Direct een antwoord, vandaag besteld morgen of zelfs vandaag in huis, eenvoudig producten omruilen of retourneren. Processen moeten optimaal zijn om aan deze verwachtingen te voldoen. Maar waar blijft die menselijkheid in de snel veranderende wereld van technologie? Wat is de ideale combinatie tussen technologie en menselijke benadering? Hoe zorg je er voor dat de EX (Employee Experience) het verschil gaat maken in CX (Customer Experience)?

Bij VANAD Engage hanteren wij onze ‘Happy People – filosofie’ al vanaf onze oprichting in 2005. Onze medewerkers zijn het allerbelangrijkste binnen onze organisatie, toen, nu en in de toekomst. Hard werken, plezier hebben en het beste uit jezelf halen om het beste werk te leveren, is bij ons kenmerkend. Niets smaakt beter of is stimulerender dan samen werken aan succes. Onze bedrijfscultuur is samen te vatten in ons anagram FORWARD:

Fun – Ontwikkeling – Respect – Waardering – Aandacht – Resultaat – Daadkracht

Het VANAD Engage DNA

Het toetsen en evalueren van het DNA in het selectie­proces is de eerste sleutel naar een succesvol partnership met onze medewerkers. Het creëren van engagement is daarnaast een essentieel onderdeel.

Het begint met blije medewerkers die zich blijven ontwikkelen. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, ie­mand betrekken en verantwoordelijkheid geven binnen het project om de klantervaring steeds naar een hoger niveau te tillen, zorgen voor commitment, loyaliteit en uiteindelijk een zeer laag verloop.

Tevreden medewerkers

Uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) dat wij ieder kwartaal houden, komt naar voren dat medewerkers voor VANAD Engage willen blijven werken, omdat zij zich binnen Engage kunnen (door)ontwikkelen, er een goede onderlinge sfeer is en Engage leuke bijeenkomsten en evenementen organiseert. Ieder kwartaal vragen wij via een MTO pro-actief of medewerkers ervaren dat wij iets met hun feedback gedaan hebben. Onze medewerkers blijven ons gemiddeld een 8 geven en in Duitslands zelfs een 8,8. Daar zijn wij trots op!

Door onze medewerkers continu te inspireren, uit te dagen en te ontwikkelen, dragen wij bij aan een prettige werkomgeving, innovatie en ontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten en blije klanten zorgen voor groeiende bedrijven!

Wil je meer weten over onze Happy People – filosofie en hoe wij onze mensen binden en boeien? Neem dan contact op met Inke Lunenberg via inke.lunenberg@vanadgroup.com of via 06 462 902 17.

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!