hi, let’s talk … over onze nieuwe horizon

In 2021 brachten we bij Engage onze dromen in kaart, we gaven vorm aan onze ambitie en creëerden een nieuwe horizon. Vanuit ons eigenwijze DNA ontstonden de mooiste plannen. Klantcontact met ruimte voor mens en techniek, voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie, voor maximale verbinding als basis voor ongekend succes. De kleur die iedere medewerker van Engage toevoegt is onmisbaar en maakt onze horizon compleet. Wij kleuren onze horizon en maken de wereld Engage!

 19 maart jl. vierden wij ons jaarlijks gala. We genoten van het weer bij elkaar zijn. Stralende mensen. Leuke gesprekken, inspiratie en veel energie. Een energie om vast te houden.

Engage awards

Tijdens het gala zetten wij een aantal toppers in het zonnetje. Waarom? Omdat wij geloven dat mensen in verbinding het grootste verschil maken. Voor zichzelf, voor elkaar, voor Engage en voor onze partners. Maar niet zonder iedereen te bedanken. Want iedereen verdient het, om in het zonnetje te worden gezet.

De Engage Living Legend van 2021 is Inke, Marketing & Sales manager. Inke is een verpersoonlijking van de waarden van Engage: ze is betrokken, attent, geeft altijd een persoonlijke twist aan contact en bouwt daarmee een sterke basis voor ieder partnership. Inke leeft de belofte van Engage: Unlike others.

De A&A award reiken we uit aan de persoon die langer dan een jaar in dienst is en het afgelopen jaar een bijzondere prestatie heeft bereikt. Voor 2021 gaat deze award naar Mitchell, teamleider bij Engage.

Ontwikkeling vinden wij bij Engage ook erg belangrijk en om dit te stimuleren reiken wij de Talent award uit. Het Engage talent van 2021 is  Daniva, teamleider bij Engage.

Eén boodschap staat centraal: Together.

Het draait om ieder individu en om de teams. Als de mensen in een team lekker in hun vel zitten kunnen we de hele wereld aan. We doen het samen! Fouten maken mag, leren moet en plezier is belangrijk. ‘Together’ is het toverwoord. Samen zijn wij op missie om klantcontact en onszelf steeds te verbeteren. Wij zijn de uitdagers en willen elke dag het verschil maken. Unlike others.

Zowel klantenservice als klantbeleving is essentieel voor het succes van een organisatie. Meer weten? Neem contact op met inke.lunenberg@vanadgroup.com.

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!