Klantcontact DirectPay in goede handen bij VANAD Group

Capelle aan den IJssel – 11 december 2018 – Direct Pay Services B.V en VANAD Group hebben in elkaar een partner gevonden voor het verder uitbreiden van de customer service. Sinds begin oktober voert VANAD Group de inkomende klantcontacten uit voor klanten van twee van de labels, DirectPay en WebCasso. De komende maanden worden ook nieuwe communicatiekanalen ingezet voor servicedoeleinden. Door hun nauwe samenwerking kunnen beide organisaties zich richten op hun kerntaken om gelijkgestemde doelen te behalen.

Zorg en toewijding
VANAD zal het groeiend aantal klanten van DirectPay en WebCasso met raad en daad bijstaan in het afhandelen van hun betalingsachterstanden. Door het klantcontact uit te besteden krijgen de klanten van DirectPay en WebCasso de zorg en toewijding die zo belangrijk is in deze branche. Direct Pay Services B.V. breidt het dienstenpakket verder uit en ontwikkelt zich tot een totaalaanbieder in betalingsoplossingen. In samenwerking met VANAD Group is ingezet op het verder ontwikkelen van klantgerichte customer service.

Partnership
Arjan Zweers, directeur communicatie: ‘In VANAD hebben wij een partner gevonden die de expertise en capaciteit heeft om in het contact met onze klanten die service en aandacht te bieden die wij nodig vinden. Betalingsachterstanden kunnen gevoelig liggen en soms speelt schaamte een rol. Dan willen wij dat het initiële contact in vertrouwde handen is. Deze samenwerking geeft ons de ruimte om met extra energie te werken aan de verdere uitbouw van onze diensten. Zo biedt DirectPay steeds meer mensen een betalingsregeling op maat, ook als er meerdere schuldeisers in het spel zijn.’

Hand in hand
Yvonne de Keijzer, general manager VANAD Engage, over de samenwerking met DirectPay: “We matchen zo goed, omdat wij een hands-on mentaliteit hebben en meedenken. Dat werpt z’n vruchten af in ons partnership.” Over de gezamenlijke doelstellingen zegt ze: “Betalingsachterstanden bespreken, is een persoonlijke en gevoelige kwestie. Als mensgerichte organisatie hebben wij de medewerkers speciaal hierop getraind om dit in goede banen te leiden. Op een maatschappelijk verantwoorde wijze zullen wij de missie van DirectPay, om servicegericht, betrouwbaar en transparant te zijn, uitvoeren,” aldus De Keijzer.

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!