Leef, geniet en doe de dingen waar je blij van wordt.

“Mijn naam is José, ik werk sinds kort bij VANAD Engage en als marketing, sales en event medewerker ga ik VANAD Engage helpen het beste verhaal te vertellen en events te organiseren die mensen onthouden.”

Engage is een facilitaire partner binnen de klantcontact branche. Wij werken voor ruim 40 verschillende partners waarvan wij de klanten van een optimale customer experience voorzien. Dit doen wij middels outsourcing, managed insourcing en Work From Home. Wat ik gemerkt heb in mijn eerste maand bij Engage is dat de medewerkers er toe doen. Er wordt hard gewerkt, maar iedereen heeft ook veel plezier. En waar ik heel blij van word, is dat innovatie in het DNA van VANAD Engage zit. Continu blijven ontwikkelen, focus op de toekomst en daarbij niet het menselijke aspect uit het oog verliezen. Net dat beetje extra geven… en dat merk ik ook bij iedereen die ik tot nu toe gesproken heb.

Wat ga ik doen?

Nieuwsgierigheid is één van mijn positieve eigenschappen. Openheid en transparantie binnen een organisatie vind ik belangrijk en ik ga dan ook de verhalen achter Engage en de medewerkers achterhalen, verwoorden en delen. Iedere persoon weet wat hij doet, sommigen weten hoe ze het doen, maar weinig mensen weten waarom ze het doen. Daarnaast ga ik VANAD Engage helpen haar rol als kennispartner te vervullen. Dit doe ik door middel van het organiseren van evenementen voor onze partners én door waardevolle content te creëren. Tips en suggesties zijn altijd welkom!

Waar krijg ik energie van?

Soms kom je op een punt in je leven dat je alleen maar aan het denken bent. Doe ik dingen die ik leuk vind? Doe ik werk wat bij mij past, bij een bedrijf wat bij mij past? Als je werk doet wat je energie geeft, op een plek waar je energie van krijgt, heb je ’s avonds nog energie over. Dat is dan ook de reden dat ik op zoek ben gegaan naar een andere baan en bij Engage terecht ben gekomen. Er hangt een goede sfeer, een fijne energie en geen dag is hetzelfde.

Het beste wat mij ooit is overkomen?

Laatst las ik ergens dat het beste wat je carrière kan overkomen, is moeder worden. Hier ben ik het absoluut mee eens. Als je moeder wordt, leer je veel. Je wordt meer verzorgend, maar ook assertiever. En dit is niet alleen van invloed op je privé leven, maar ook in je werk. En door de combinatie van je privé leven en je werk leer je ook beter plannen en doe je alles (of zoveel mogelijk) efficiënter. Heerlijk….ik houd er van. Waar mogelijk probeer ik dit dan ook overal toe te passen.

Ik ben dus moeder van een bijna 3 jarige jongen. Een lief, nieuwsgierig, ongeduldig en ondeugend ventje wat mijn hart gestolen heeft. Ik wil hem de wereld laten zien, verschillende culturen laten ontdekken en leren niet bang te zijn. Maar het belangrijkste wat ik hem wil meegeven is plezier hebben in alles wat hij doet. En ik leer ook veel van hem! Hij ziet dingen op zijn manier, hij ontdekt de wereld op zijn manier en stelt vragen waar je als volwassene totaal niet over nadenkt. Dit verruimt je kijk op hedendaagse dingen waar je als volwassene geen aandacht meer aan geeft.

Mijn motto?

Altijd een beetje kind blijven! Heb je zin om op een trampoline te springen, doe dat dan! Ga je graag naar de Efteling (ik kom er minimaal 2x per jaar), ga! En schaam je er niet voor.

Leef, geniet en doe de dingen waar je blij van wordt. Niet alleen privé, maar ook op zakelijk gebied. Dat maakt het leven leuk, houd je creatief en maakt je een leuk persoon!

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!