Lenhard Los nieuwe CEO van VANAD Engage

Lenhard Los

Lenhard Los (50) is aangesteld als nieuwe CEO van VANAD Engage. In deze functie gaat hij het directieteam versterken en wordt hij verantwoordelijk voor de realisatie van de groeiambities van het bedrijf gespecialiseerd in ‘customer engagement’. Lenhard heeft eerder ruime klantcontactervaring opgedaan in verschillende directiefuncties bij Cendris.

De afgelopen 8 jaar heeft hij zich als ondernemer gefocust op het helpen groeien van bedrijven. Klantcontact, groei en organisatieontwikkeling lopen dan ook als rode draad door zijn carrière. “Zijn passie voor mensen en persoonlijke missie om ieder klantcontact gemakkelijk, persoonlijk en waardevol te maken maakt hem de juiste persoon om VANAD Engage door te ontwikkelen”, aldus Arnoud Munneke, mede-oprichter en aandeelhouder VANAD Engage. Lenhard Los zal zijn jarenlange ervaring gaan inzetten om VANAD Engage uit te laten groeien tot (inter)nationale speler, die voor toonaangevende merken de klantinteractie uit handen neemt door een slimme combinatie van technologie, klantinzichten en inzet van bevlogen mensen.

 

“Het is een enorm voorrecht om VANAD Engage te mogen leiden; een prachtig mens- en klantgericht bedrijf met een sterke technologie en de potentie en ambitie om verder te groeien. Ik kijk er naar uit om samen met het team van VANAD Engage verder te bouwen en organisaties en hun merken te faciliteren en adviseren in hun klantinteractie!” aldus Lenhard Los.

Over VANAD Engage

VANAD Engage, gespecialiseerd in ‘customer engagement’, voegt continu waarde toe aan de customer journey van haar partners, door technologie en mensen slim te combineren. De digitale transformatie biedt enorme kansen voor merken om hun klanten ervaringen te bieden die relevant en waardevol zijn, op momenten die er voor de klanten toe doen. De uitdaging is om de interactie met de klant gemakkelijk, persoonlijk en waardevol te maken. Inmiddels neemt VANAD Engage al miljoenen klantcontacten uit handen voor haar opdrachtgevers door de inzet van de nieuwste technologie, klantinzichten en bevlogen mensen. Dit alles onder het motto: Keep moving forward.

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!