Bijzonder, Realistisch, Inspirerend en Innovatief… dat is onze Esther

De Ambitious Women’s Club (AWC) reikt jaarlijks een Award uit aan een aanstormend vrouwelijk talent, genaamd de Brii-Award. Het vrouwennetwerk van Klant Contact wil hiermee nieuw talent een podium geven en kansen bieden in de wereld van Klant Contact. Op 8 maart 2021, Internationale Vrouwendag, maakte het AWC de finalisten bekend voor de eerste Brii-Award.

Brii staat voor: Bijzonder, Realistisch, Inspirerend en Innovatief.  De genomineerden vallen op omdat ze inspireren, een bijzondere energie hebben, haar nek durven uit te steken en door hun frontrunners visie binnen haar vakgebied. Kortom: een succesvolle dame, die haar werk met flair net wat anders durft aan te pakken! En het leuke is… onze Esther, operations manager bij VANAD Engage, is genomineerd. Wij vroegen haar wat dit voor haar betekent.

Gefeliciteerd Esther! Hoe voelt het om genomineerd te zijn?

“Ik vind het een hele eer om genomineerd te zijn voor deze Award, plus dat het ook heel gaaf is om onderdeel te mogen zijn van deze club fantastische dames.”

Je hebt een opdracht gekregen. Kun je daar iets over zeggen?

“De Brii-Award is opgedragen aan een dame die lid was van deze netwerkclub en helaas begin dit jaar de strijd tegen de vreselijke ziekte kanker heeft verloren. De opdracht is om het KWF te helpen met het genereren van meer donateurs en/of meer inkomsten. Ik vind het fantastisch om mijn steentje bij te kunnen dragen aan dit goede doel en ook een mooi gebaar richting Brigitte.”

Als je wint, krijg je een mentorprogramma. Wat wil je uit dat mentorschap gaan halen?

“Door het mentor-programma hoop ik een mooi netwerk op te kunnen bouwen van vakvrouwen waar ik over mijn dagelijkse werk mee kan sparren. Er zit zo’n bak aan ervaring in deze netwerkclub dat ik echt van mening ben dat dit een enorme boost aan mijn carrière kan geven. Daarnaast wil ik me echt gaan ontwikkelen op de lange termijn strategie. Doordat ik pas net een half jaar Operationeel Manager ben, merk ik dat ik het lastig vind om de dagelijkse operatie echt los te laten en mij te focussen op het maken van een duidelijke stip op de horizon en daar ook naar te handelen.”

Waarom vind je dat jij moet winnen :D?

“Ik vind dat ik moet winnen omdat ik van onderaf ben begonnen in deze branche. Ik ben bij Eneco gestart aan de telefoon en ben nu ruim 10 jaar later operationeel manager bij VANAD Engage. Ik denk dat dit mooie PR is voor de branche. Daarnaast ben ik van mening dat ik de juiste persoon ben om dit ook onder een breed publiek onder de aandacht te brengen. BRII staat voor Bijzonder, Realistisch, Inspirerend, Innovatief. Deze woorden zijn mij op het lijf geschreven en pas ik ook altijd toe in mijn dagelijkse werk. Doordat ik dit ook terugkrijg van mijn team weet ik dit ook op de juiste manier uit te dragen, daarom geloof ik dat ik deze Award verdien 😉

“Onlangs heb ik kennisgemaakt met alle genomineerden. Door deze kennismaking weet ik ook dat de concurrentie pittig is en dat het geen schande is als ik deze Award niet win. Het is al een hele eer om met deze succesvolle dames te mogen connecten.”

De komende tijd zullen de finalisten kennismaken met de jury, en de strijd met elkaar aangaan. Deze vrouwen zijn met hun passie, vakmanschap en energie nu al een voorbeeld voor vele anderen. De winnares van de Brii-award wordt op 18 april 2021 bekend gemaakt. Ze zal een jaar lang het boegbeeld zijn van AWC. Wij duimen voor onze Esther, voor ons is ze al een winnaar!

Nieuws

Vakantie is essentieel

Dag deadlines, ochtendspits en routineklussen. De vakantie is aangebroken en dat betekent vrijheid! Afkicken van het gevoel van nog snel even dit of ik moet

Lees verder »
Greenwheels_VANAD
Nieuws

Het kloppend hart; Greenwheels

Deelauto-aanbieder Greenwheels levert zoveel mogelijk diensten zonder tussenkomst van medewerkers. Toch zoeken klanten vaak contact met het bedrijf via de telefoon. Op termijn wil Greenwheels

Lees verder »
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Aanbevolen berichten

Ben, branchewinnaar telecom Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland

Ingrid van der Fits: “Vind de balans tussen procedures en gezond verstand” “Een oorkonde,…

VANAD Engage breidt salesteam uit

Capelle aan den IJssel, 14 juni – Eind vorig jaar kondigde VANAD Engage haar…

Teamleider in klantcontact

Als teamleider bij VANAD Engage adem jij klantenservice en heb jij een helder beeld…