De volhouder wint!

Dana is recruiter en werkt al 11 jaar voor VANAD. Dagelijks heeft zij mensen tegenover zich voor een start van een loopbaan bij VANAD. Ooit zat Dana zelf aan de andere kant van die tafel. Zij werkt 36 uur, heeft een gezin en studeert ook nog eens. Wij zijn heel erg benieuwd hoe zij dat allemaal weet te combineren.

Wow 11 jaar, hoe ben jij hier begonnen?

Toen mijn dochter naar de basisschool ging wilde ik graag weer aan het werk. Ik kan lekker kletsen, dus kwam al snel in de klantcontact wereld. Via een uitzendbureau ben ik bij VANAD terecht gekomen. Ik had werkelijk geen idee wat ik kon verwachten, maar in 2008 ben ik gestart bij de afdeling retentie van KPN. Ik had vrij snel alles onder de knie. Het werd voor mij pas echt interessant tot ik op een dag besefte dat ik er eigenlijk best goed in was. Vanaf dat moment heb ik er alles aangedaan om de beste te zijn van mijn team en dat werd beloond!

Na een aantal jaar ben ik systeem trainingen gaan geven en me gaan richten op kennismanagement binnen het project. Nadat ik tijdelijk voor het project Sundio heb gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar T-Mobile mobiel. Doordat ik inmiddels bij het meubilair hoorde, ben ik in 2015 gevraagd om als ambassadeur van VANAD Group de telefonische screening te doen met sollicitanten.

En dat was de overstap naar recruitment zeker?

Ja, daar heb ik mijn passie ontdekt en ben ik sinds 2016 overgestapt. In 2017 ben ik genomineerd voor de Talent Award en met de opleidingsvoucher die ik toen heb gewonnen ben ik in 2018 gestart met mijn huidige opleiding, HBO Recruitment. Met deze opleiding wil ik meer structuur brengen in de processen waar we dagelijks mee te maken hebben op onze afdeling. Daarnaast geeft deze studie me inzicht in de verschillende wervings- en selectietechnieken.

Ik combineer deze studie met een 36-urige werkweek. De tentamens zijn opdrachten die ik moet inleveren, dus dat scheelt weer wat tijd. Eén keer per maand heb ik een bijeenkomst op school met medestudenten en een docent. Vooral de ervaringen van mijn medestudenten zijn heel leerzaam. In de avonden en weekenden ben ik vooral druk met school. En hoe ik dat combineer met mijn gezin? Mijn dochter is heel druk met haar telefoon, je weet hoe 16-jarige en social media tegenwoordig zijn ;-). Ons momentje samen pakken we tijdens het avondeten.

Wat wil jij je (toekomstig) collega’s meegeven?

Als je een passie of ambitie hebt, zorg dan dat je er alles aan doet om succesvol te zijn. De flexibiliteit die VANAD als werkgever geeft is een belangrijke factor in mijn ontwikkeling geweest. Daarnaast ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk door mijn fijne collega’s en het familiegevoel dat hier overheerst.

 

Benieuwd of er ook een mooie carrière bij VANAD voor jou te vinden is? Bekijk hier onze vacatures.

Nieuws

Vakantie is essentieel

Dag deadlines, ochtendspits en routineklussen. De vakantie is aangebroken en dat betekent vrijheid! Afkicken van het gevoel van nog snel even dit of ik moet

Lees verder »
Greenwheels_VANAD
Nieuws

Het kloppend hart; Greenwheels

Deelauto-aanbieder Greenwheels levert zoveel mogelijk diensten zonder tussenkomst van medewerkers. Toch zoeken klanten vaak contact met het bedrijf via de telefoon. Op termijn wil Greenwheels

Lees verder »
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Aanbevolen berichten

Ben, branchewinnaar telecom Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland

Ingrid van der Fits: “Vind de balans tussen procedures en gezond verstand” “Een oorkonde,…

VANAD Engage breidt salesteam uit

Capelle aan den IJssel, 14 juni – Eind vorig jaar kondigde VANAD Engage haar…

Teamleider in klantcontact

Als teamleider bij VANAD Engage adem jij klantenservice en heb jij een helder beeld…