Van bijbaan naar loopbaan

Zeg Sara, hoe ben jij in aanraking gekomen met VANAD?

Net zoals bijna elke student heb ik altijd een bijbaantje gehad naast mijn studie, ik werkte destijds bij de Plus als assistent hoofdcaissière. Na bijna vijf jaar bij de Plus te hebben gewerkt besloot ik een nieuwe uitdaging te gaan zoeken. Ik heb mij toen bij verschillende bureaus ingeschreven. Young Capital was daar één van en bood mij de vacature voor klantenservicemedewerker bij Ben aan. Zo ben ik in september 2017 via Young Capital begonnen bij VANAD Engage.

Op dat moment begon ik net aan mijn tweede leerjaar van de opleiding Accountancy (Associate Degree) aan de Hogeschool in Rotterdam. Voor mijn opleiding was ik op zoek naar een stageplek, waar ik mijn meeloop- en afstudeerstage kon doen. Dit wilde ik graag binnen een bedrijf op de financiële afdeling doen met de gedachte dat ik meer zou kunnen leren dan alleen accountancy werkzaamheden. Daarbij bepaalde de stageplek ook meteen wat mijn afstudeeropdracht was, en omdat ik graag een administratieve organisatie-onderzoek wilde heb ik hiervoor gekozen.

En toen?

Doordat  ik optimaal gebruik  maak van mijn netwerk heb ik aan mijn teamleider bij Ben aangegeven dat ik op zoek ben naar een stageplek. Hij vroeg zich meteen af waarom dan niet binnen VANAD?! Doordat hij alle vertrouwen in mij heeft, stuurde hij meteen mijn motivatiebrief en CV door naar de financiële afdeling binnen VANAD. Kort erna werd ik uitgenodigd voor een gesprek en werd ik meteen aangenomen.

Zo ben ik hier dus terecht gekomen. Tijdens mijn stage ben ik ook bij Ben blijven werken. Ik heb in overleg met mijn stagebegeleider besloten om mijn stageperiode uit te rekken, zodat ik ook nog een aantal uurtjes per week bij Ben kon blijven werken.

Met de gedachte dat alle functies binnen de financiële afdeling al gevuld waren, heb ik mijn afstudeerstage gelopen. Tot mijn verbazing werd ik vlak voor het einde van mijn stage gevraagd om te blijven. Inmiddels werk ik fulltime op de afdeling Finance van VANAD Group. Ik ben helaas nog niet afgestudeerd, omdat ik nog een aantal toetsen moet behalen. Ik verwacht begin 2019 af te studeren.

 Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Er gaat hier voor mij geen dag voorbij dat ik niet iets nieuws leer en om deze reden ben ik erg tevreden met mijn eerste voltijdbaan bij VANAD. Het was in het begin even wennen, want dit is toch wel even anders dan school, maar daar hield iedereen gelukkig ook rekening mee. Waar ik over vijf jaar sta, geen idee!  Maar één ding is wel zeker: ik zie mijzelf hier zeker de komende jaren werken.

Wil jij het nieuwe jaar beginnen met een leuke baan bij VANAD Engage? Bekijk dan hier onze vacatures!

Nieuws

Vakantie is essentieel

Dag deadlines, ochtendspits en routineklussen. De vakantie is aangebroken en dat betekent vrijheid! Afkicken van het gevoel van nog snel even dit of ik moet

Lees verder »
Greenwheels_VANAD
Nieuws

Het kloppend hart; Greenwheels

Deelauto-aanbieder Greenwheels levert zoveel mogelijk diensten zonder tussenkomst van medewerkers. Toch zoeken klanten vaak contact met het bedrijf via de telefoon. Op termijn wil Greenwheels

Lees verder »
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Aanbevolen berichten

Ben, branchewinnaar telecom Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland

Ingrid van der Fits: “Vind de balans tussen procedures en gezond verstand” “Een oorkonde,…

VANAD Engage breidt salesteam uit

Capelle aan den IJssel, 14 juni – Eind vorig jaar kondigde VANAD Engage haar…

Teamleider in klantcontact

Als teamleider bij VANAD Engage adem jij klantenservice en heb jij een helder beeld…