VANAD Engage feliciteert onze partners Ben, T-Mobile, Simyo en De Bijenkorf!

MarketResponse monitort sinds 2007 hoe bedrijven presteren op klantvriendelijkheid, met als hoogtepunt de jaarlijkse bekendmaking van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Geen jury, geen nominaties, geen stemmingen, maar een score op basis van onafhankelijk marktonderzoek onder consumenten. 

In de branche Telecom waren onze partners Ben, Simyo en T-Mobile genomineerd voor de titel klantvriendelijkste telecombedrijf van Nederland. En Ben is met een 8 min het klantvriendelijkste telecombedrijf van Nederland. Wij zijn trots op ons partnership met Ben, een terechte winnaar!

Ben wordt op de voet gevolgd door T-Mobile. En op de derde plaats staat Simyo, dat de laatste jaren de lijstaanvoerder was in deze branche. Ook 2 geweldige VANAD partners waar wij al jaren samen de klantenservice voor mogen doen.

Rituals is hét klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Klanten geven Rituals een dikke acht. Nummer 2 op de ranglijst is bol.com, nummer 3 is het goede doel KiKa. Onze partner De Bijenkorf staat op een welverdiende 6e plaats. “Ze doen er alles aan om de winkelervaring zo goed mogelijk te maken. Daarbij zijn ze erg betrokken en hulpvaardig.” aldus de consument.

In totaal verzamelde MarketResponse 37.702 beoordelingen over 321 bedrijven, verdeeld over negen branches. 181 bedrijven hebben de ondergrens van minimaal 75 waarnemingen behaald. Om in de top 50 van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland te komen is een minimale score van 7,70 nodig.

Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Aanbevolen berichten

Skills for life

Teams die inefficiënt samenwerken; je maakt ze regelmatig mee. Perfect op elkaar afgestemde teams?…

Het kloppend hart; Intergamma

Als je de berichtgeving over de drukte bij bouwmarkten mag geloven, sloeg heel Nederland…

Customer experience efficiency: stel je de juiste vragen?

De zoektocht naar efficiency in contactcenters gaat terug naar de introductie van CTI (computer…