VANAD Group genomineerd voor Rotterdamse Ondernemersprijs 2018

Yes! Wij zijn genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2018. Dé prijs voor getalenteerde ondernemers in Rotterdam met lef en ambitie. Het thema dit jaar is ‘Grensverleggend Ondernemen’. De prijs wordt voor de 34e keer uitgereikt op 19 november. Deze avond staat onder leiding van Jort Kelder en de prijs wordt uitgereikt door onze Burgemeester Aboutaleb.

Met TROTS staan wij in de top 3 samen met Helloprint en i3D.net. Technologie lijkt dit jaar de link tussen de 3 genomineerden. VANAD Group heeft de nominatie te danken aan de inzet van  innovatieve technologie, onze brede variatie aan internationaal opererende bedrijven en Human Engagement. Wij zijn niet voor niets de Human Engagement Company!

Onze trotse ondernemers Arnoud Munneke en Arthur Nederlof: “Alleen al de nominatie voor de ondernemersprijs is voor ons een bevestiging dat we door het harde werken en de grensverleggende keuzes die we maken op de juiste manier bezig zijn en dit gewaardeerd wordt door mede ondernemers. Daar zijn wij ontzettend trots op!”

Help jij ons deze prijs binnen te halen? Stem dan hier op ons!

Voor meer informatie neem contact op met Inke Lunenberg (inke.lunenberg@vanadgroup.com).

 

Nieuws

Vakantie is essentieel

Dag deadlines, ochtendspits en routineklussen. De vakantie is aangebroken en dat betekent vrijheid! Afkicken van het gevoel van nog snel even dit of ik moet

Lees verder »
Greenwheels_VANAD
Nieuws

Het kloppend hart; Greenwheels

Deelauto-aanbieder Greenwheels levert zoveel mogelijk diensten zonder tussenkomst van medewerkers. Toch zoeken klanten vaak contact met het bedrijf via de telefoon. Op termijn wil Greenwheels

Lees verder »
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Aanbevolen berichten

Ben, branchewinnaar telecom Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland

Ingrid van der Fits: “Vind de balans tussen procedures en gezond verstand” “Een oorkonde,…

VANAD Engage breidt salesteam uit

Capelle aan den IJssel, 14 juni – Eind vorig jaar kondigde VANAD Engage haar…

Teamleider in klantcontact

Als teamleider bij VANAD Engage adem jij klantenservice en heb jij een helder beeld…