Waar maken wij het verschil

VANAD hecht veel waarde aan een duurzame en transparante relatie. Door continu te gaan voor het optimum in plaats van voor het maximum en door met elkaar in gesprek te blijven over het kader van de dienstverlening, is VANAD in staat om toegevoegde waarde te blijven leveren. Onze kwaliteit is onze garantie en deze wordt gewaarborgd in onze visie op klantcontact en onze drive om blijvend te zoeken naar innovatie. Dit helpt onze klanten niet alleen nu verder, dit is tevens onze belofte naar de toekomst.

Happy People

VANAD heeft de afgelopen jaren een zeer sterke groei doorgemaakt. Deze groei hebben wij alleen kunnen doormaken door en met onze medewerkers, zij zorgen immers voor de kwaliteit. Vanaf de start hebben wij onze medewerkers voorop gesteld met onze “Happy People” filosofie in combinatie met onze FORWARD-kernwaarden (Fun, Ontwikkeling, Resultaat, Waardering, Aandacht, Respect en Daadkracht) zijn een belangrijk deel van het DNA van onze organisatie, waarop wij zelfs selecteren.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en onze medewerkers betrekken en verantwoordelijkheid geven binnen onze organisatie en de projecten om de klantervaring steeds naar een hoger niveau te tillen, zorgen voor commitment, loyaliteit en waardering van een 8 in onze medewerkerstevredenheidsonderzoeken!

Onderdeel van VANAD Group

VANAD Group is een snelgroeiend, internationaal familiebedrijf, bestaande uit meerdere innovatieve bedrijven die voorop lopen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. VANAD Group is

Lees verder »
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email