Samenwerking is cruciaal

Veel organisaties komen voor de uitdaging te staan om meer vanuit huis te gaan werken, dat was al zo maar dat is in deze tijd nog veel urgenter geworden. Er komt  extra druk op verschillende afdelingen te liggen; bijvoorbeeld door extra klantcontacten of uitvoeringswerkzaamheden. Om dit binnen de organisaties te verwerken zullen alle zeilen moeten worden bijgezet. De flexibiliteit van een organisatie is hierin erg belangrijk, niet iedere organisatie is hier op ingericht.

In 2008 heeft VANAD Group het al mogelijk gemaakt om vanuit huis te werken, toen baanbrekend want thuiswerken was nog helemaal niet algemeen geaccepteerd. We hebben sindsdien niet stilgezeten, door onze krachten te bundelen kunnen wij binnen de VANAD Group met de innovatieve technologieën van QuandaGo, de kennis van verandermanagement van Bliss en de ervaring in outsourcing en work from home van VANAD Engage snel schakelen.

Zo hebben wij afgelopen weken Bugaboo kunnen helpen om binnen 4 dagen 40 klant experts in 8 verschillende talen vanuit huis te laten werken. En ook een e-commerce bedrijf in bloemen die capaciteitsproblemen voorziet in de aanloop naar Moederdag hebben wij gezamenlijk snel hulp kunnen bieden om 2.500 contacten per dag af te handelen.

Samenwerking is cruciaal voor een succesvol project. Het vergroot de kans op bijzondere dingen. Het succesvol samenbrengen van de juiste mensen is hierin een belangrijke factor. Partijen die jou ondersteunen in je passie en in het waarmaken van je missie. Een partij die de volledige klantenservice kan overnemen, de technologie biedt die hiervoor nodig is én kan helpen met de implementatie en verandering die dit met zich meebrengt, maar ook zorgt dat je klantwaardering goed blijft. Dit zorgt er voor dat jij je kunt focussen op wat jij graag doet en waar jouw passie ligt.

“Coming together is a beginning. Staying together is progress. Working together is success”

VANAD Group:

  • Bliss is een consultancybureau met een community van meer dan 100 verander professionals. Als onafhankelijk partner in verandering is het is hun focus om van visie werkelijkheid te maken.
  • Met QuandaGo Connected Experience Platform kun je kennis centraliseren, processen inrichten en beheren en klanten ondersteunen op alle kanalen om een volledig verbonden klantervaring te bieden! Lees hun blog voor meer succesverhalen
  • VANAD Engage helpt organisaties met hun Customer Experience. Doordat wij zowel het menselijke aspect, als technologie onder onze vleugels hebben kunnen wij zaken slimmer, handiger en beter doen. Onderscheid je door jouw klant echt te leren kennen door oprecht interesse te tonen in de behoeften.

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!