VANAD Engage in 2021; het jaar van groei

Capelle aan den IJssel, 12 januari – Eind vorig jaar kondigde VANAD Engage haar nieuwe CEO, Lenhard Los, aan. Met zijn komst heeft de ambitie om verder te groeien en om de relatie met onze partner naar een hoger niveau te brengen een nieuwe impuls gekregen. Het komende jaar willen wij écht het verschil blijven maken door de verbinding tussen mensen, technologie en inzichten nog sterker te maken. Door ieder contact in 2021 gemakkelijk, persoonlijk en waardevol te maken en door verdere professionalisering in de ontwikkeling en uitrol van nieuwe diensten anticiperen wij op groei met onze bestaande en nieuwe partners.

Om deze doelstelling kracht bij te zetten, verwelkomen wij uitbreiding van #TeamVANAD. Daniëlle Morf is gestart als COO (Chief Operations Officer) en Nicole van den Heuvel is begonnen in de rol van Value Delivery Manager bij VANAD Engage.

Daniëlle Morf is al ruim 25 jaar werkzaam in de branche als ondernemer waarvan de laatste jaren als Business Unit Director. Bouwen, verbinden en transformeren is hetgeen waar zij energie uit haalt en dit samen met partners. Haar doel wordt het co-creëren van de toekomst van VANAD Engage met een wendbare en sterke operatie en vernieuwende oplossingen die klantcontact de positionering geeft die het verdient. “Ik geloof dat wij met elkaar écht een gaaf vak uitoefenen en dat professioneel en slim klantcontact enorm waardevol is voor de eindklant en de opdrachtgevers. Ik kijk er naar uit om daar bij VANAD verder aan te gaan bouwen en doorontwikkeling op in te zetten.”

Nicole van den Heuvel heeft haar professionele trackrecord binnen consultative selling, customer experience, hospitality en customer service liggen. Haar passie voor klantbeleving is aanstekelijk. “Ik ben mij altijd bewust van de vele uitdagingen die er binnen organisaties bestaan op het gebied van mensen, processen en technologie. Zowel voor VANAD Engage, als voor onze opdrachtgevers wil ik hier graag samen het verschil in maken. Mijn missie is dan ook om van customer service een value center te maken.”

Over VANAD Engage

VANAD Engage, gespecialiseerd in ‘customer experience’, voegt continu waarde toe aan de customer journey van haar partners, door technologie en mensen slim te combineren. Inmiddels neemt VANAD Engage al miljoenen klantcontacten uit handen voor haar opdrachtgevers door de inzet van de nieuwste technologie, klantinzichten en bevlogen mensen. Dit alles onder het motto: Keep moving forward.

VANAD heeft de afgelopen jaren een zeer sterke groei doorgemaakt. Deze groei hebben wij alleen kunnen doormaken door en met onze medewerkers, zij zorgen immers voor de kwaliteit. Vanaf de start hebben wij onze medewerkers vooropgesteld met onze “Happy People” filosofie in combinatie met onze FORWARD-kernwaarden (Fun, Ontwikkeling, Resultaat, Waardering, Aandacht, Respect en Daadkracht). Deze waarden zijn een belangrijk onderdeel van het DNA van onze organisatie, waarop wij onze mensen én onze partners selecteren.

Voor meer informatie kijk op www.vanadengage.com

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!