VANAD Group breidt uit met Early Friday

VANAD Group

Veel organisaties hebben het afgelopen jaar voor de uitdaging gestaan om meer vanuit huis te gaan werken. In 2008 heeft VANAD Group het al mogelijk gemaakt om vanuit huis te werken, toen baanbrekend want thuiswerken was nog helemaal niet algemeen geaccepteerd. Wij hebben sindsdien niet stilgezeten, door onze krachten te bundelen kunnen wij binnen de VANAD Group met de innovatieve technologieën van QuandaGo, de kennis van verandermanagement van Bliss en de ervaring in outsourcing en work from home van VANAD Engage snel schakelen.

Early Friday

En sinds mei 2021 is ook Early Friday aan de VANAD Group toegevoegd. Early Friday springt in op de waarde die verborgen ligt in de enorme hoeveelheden data die bedrijven vandaag de dag verzamelen. Zij onderscheiden zich in het IT-landschap door het menselijke aspect dat alle VANAD Group-bedrijven kenmerkt. Frits van de Berg, CEO van Early Friday zegt “Niet voor niets is onze slogan ‘Driven by data, fueled by people’. Goede mensen zijn de drijvende kracht van onze organisatie. In data zitten eindeloos veel verhalen verborgen, maar zonder de juiste mensen haal je die er niet uit.”

Samenwerking is cruciaal voor een succesvol project. Het vergroot de kans op bijzondere dingen. Het succesvol samenbrengen van de juiste mensen is hierin een belangrijke factor. Partijen die jou ondersteunen in je passie en in het waarmaken van je missie. Een partij die de volledige klantenservice kan overnemen, de technologie biedt die hiervoor nodig is én kan helpen met de implementatie en verandering die dit met zich meebrengt, maar ook zorgt dat je klantwaardering goed blijft. Dit zorgt er voor dat jij je kunt focussen op wat jij graag doet en waar jouw passie ligt. Arnoud Munneke, CCO van VANAD Group: “Door de mooie toevoeging van Early Friday aan ons portfolio zorgen wij ervoor dat wij onze klanten nog beter kunnen begeleiden van de juiste strategische beslissingen.”

VANAD Group:

  • Early Friday helpt bedrijven om de controle over hun producten, services en klantwaarde te vergroten door het volle potentieel uit hun data te halen.
  • VANAD Engage helpt organisaties met hun Customer Experience. Doordat wij zowel het menselijke aspect, als technologie onder onze vleugels hebben kunnen wij zaken slimmer, handiger en beter doen. Onderscheid je door jouw klant echt te leren kennen en het potentieel van als je klantcontacten optimaal te benutten.
  • Met QuandaGo Connected Experience Platform kun je kennis centraliseren, processen inrichten en beheren en klanten ondersteunen op alle kanalen om een volledig verbonden klantervaring te bieden! Lees hun blog voor meer succesverhalen.
  • Bliss is een consultancybureau met een community van meer dan 100 verander professionals. Als onafhankelijk partner in verandering is het is hun focus om van visie werkelijkheid te maken.
  • Tangelo; Het gebruiksvriendelijke samenwerkingsplatform waarmee bedrijven efficiënt en foutloos jaarverslagen kunnen produceren in PDF-, website- en ESEF-formaat.

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!