Wie leert, zit lekkerder in zijn vel

Bij VANAD zijn we altijd in beweging, zo houden wij onze medewerkers VANADFit. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling doen wij alles voor Happy People. Daarom zijn wij begin dit jaar een samenwerking aangegaan met GoodHabitz, een platform waar al onze medewerkers door middel van 130 e-learnings zichzelf kunnen ontwikkelen op allerlei gebieden die verder gaan dan alleen werk gerelateerd. Inmiddels zijn er 583 training gedaan en is er 919 uur gestudeerd door onze medewerkers dus vroegen wij onze collega’s Erwin en Munah wat zij van de e-learnings vinden.

 

Wat spreekt je aan in GoodHabitz?

Erwin: Er staan interessante onderwerpen op GoodHabitz; onderwerpen waar je in het dagelijks leven mee te maken hebt en mogelijk wat aan kan hebben met de informatie of suggesties die daar worden gegeven.

Munah: Het is een fijn platform waar je jezelf zowel op professioneel vlak als persoonlijk vlak kan ontwikkelen. De ontwikkelingen die je maakt kan je dan ook privé meenemen of in de praktijk oefenen. Je kan op jouw eigen tempo elke training maken. Het lesmateriaal is niet in één keer een hoop droge stof maar helder, praktisch materiaal, wat ook nog eens fijn leest in vijf lessen gestopt.

Hoe merk je dat het gebruik van GoodHabitz bijdraagt aan je dagelijkse werkzaamheden?

Erwin: De tips en suggesties die worden gegeven zijn zeker een toevoeging voor mijn dagelijks werk; het zijn praktische tips die je kan toepassen, waar je over na kan denken. Hoe kan ik dit invullen in mijn werk of leven?

Munah: De stof die je meekrijgt uit de lessen probeer ik zoveel mogelijk mee te nemen in mijn werkzaamheden. Doordat je hebt geleerd dat het op een andere manier kan, probeer ik dit uit omdat het leuk is om uit te testen of dit inderdaad zo is.

Gebruik je het platform ook voor persoonlijke ontwikkeling? Zo ja, op welke manier?

Erwin: Ik gebruik het zeker voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld de cursus ‘doen waar je blij van wordt’ en over geld, hoe je kunt besparen en bespaar tips. Sommige tips heb ik al in de praktijk uitgeprobeerd en ik moet zeggen het werkt.

Munah: Ja zeker. Door de eerste stap te nemen om aan jezelf te werken zet je gelijk een stap in de goede richting. Je leert niet alleen wat het inhoudt, maar je leert ook hoe je het toe kunt passen op jouw leven. Je gaat nadenken over hoe het nu gaat, hoe je wilt dat het gaat en wat je daar voor moet doen. Dus elke training die je doet is het als het ware een eye-opener, de ene misschien meer dan de ander. Er zijn zoveel trainingen binnen het platform. Ik vind de Engelse taal bijvoorbeeld heel interessant en wil hier steeds beter in worden. Via GoodHabitz kan je dit dan ook trainen/oefenen. Op werk heb ik weinig tot geen contact met Engelstalige klanten. Dus het platform is zeker ook buiten werk te gebruiken.

Welke cursus is je persoonlijke favoriet? 

Erwin: de cursus – doen waar je blij van wordt.

Munah: Ik denk dat mijn persoonlijke favoriet ‘de kracht van falen is’. Dit omdat het je helpt bij faalangst en daarnaast fouten maken mag, maar je moet er dan ook wat van kunnen leren.

Welke tip qua cursus heb je voor collega’s die het lastig vinden om een cursus te kiezen?

Erwin: Kijk wat je interesse heeft.

Munah: Vind je het lastig om een cursus te vinden? Gebruik dan de Good scan, in een paar stappen vindt het programma trainingen die bij jou passen. Jij hoeft alleen maar een aantal vragen te beantwoorden. Makkelijk toch?!

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!