Engage Academy

VANAD Academy en haar trainers zijn enhousiaste en vakkundige ontwikkelaars en facilitators voor inspirerende trainings- en opleidingstrajecten om interne en externe Human Talents zich te laten ontwikkelen en uit te dagen. Een erste gesprek met ons is geheel vrijblijvend. We komen graag langs bij uw organisastie

Onze filosofie

Bij Engage geloven we dat iedereen de beste versie van zichzelf mag zijn, ook op de werkvloer. Om dat te kunnen zijn, moet je jezelf blijven ontwikkelen. We noemen dit onze ‘ontwikkelfilosofie’. De Engage Academy en onze trainingen voor opdrachtgevers zijn de praktische uitvoering van deze filosofie.

Onze leerlijnen

In het hart van onze organisatie en dienstverlening staan onze medewerkers en klanten. Wij zetten hen centraal in alles wat we doen. We geloven dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Plezier, leren en ontwikkelen zijn daarin cruciaal.

Ons trainingsaanbod

Geluk zit in de verrassing. Door onze medewerkers continu te blijven coachen op verrassende interacties de klant een glimlach geven, ontwikkelen zij vaardigheden waar zij voor het leven plezier van hebben. Skills for life.

Trainings aanbod voor externen

Engage is een familiebedrijf met een ‘can do’ mentaliteit. In de wereld van klantenservice zien we constant veranderingen. Wij houden van de uitdaging om continu voorop te blijven lopen en doen er alles aan om ook met partners ook die extra stap te zetten.

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!