Training

Om steengoed te zijn in klantcontact, krijgen onze collega’s alle opleiding en begeleiding die ze nodig hebben. Vakinhoudelijk, maar ook gericht op het werken vanuit verbinding, het juiste gesprek voeren en (persoonlijk) leiderschap. Deze basis gunnen we iedereen die verder wil in klantcontact en dus zijn onze opleidingsprogramma’s ook beschikbaar voor mensen en organisaties buiten Engage. Ook voor jou!

Conversational skills

Het juiste gesprek voeren door écht te verbinden met de ander, dat is waar we goed in zijn en waar we met onze opleidingen steeds beter in worden. Onze programma’s op het gebied van conversational skills zijn ook voor externe partners beschikbaar en richten zich op iedere rol binnen de klantcontactomgeving.

Zo leert een klantexpert hoe hij kan verbinden met de klanten die hij helpt, leert een trafficmanager hoe hij de samenwerking met collega’s optimaliseert en ontwikkelt een leidinggevende zijn skills om vanuit verbinding gesprekken te voeren met allerlei stakeholders.

Zullen we een afspraak plannen om te kijken naar jouw specifieke uitdagingen en doelen op dit gebied?

Professionele ontwikkeling

Vakkennis en expertise staat aan de basis van verschillende rollen binnen een klantcontactomgeving. De Academy van Engage staat klaar om ook de experts in jouw organisatie op te leiden. Er zijn opleidingsprogramma’s voor teamleiders, operations managers, trafficmanagers en uiteraard voor klantexperts.

Zijn de collega’s in jouw organisatie toe aan een volgende stap in hun vakinhoudelijke ontwikkeling? Of sta je zelf te popelen om je nog meer te verdiepen in jouw vak?

Persoonlijk leiderschap & leidinggeven

Een goede leidinggevende ben je niet zomaar. Je focus ligt op het realiseren van je eigen ambities en die van anderen, om zo samen klaar te zijn voor de toekomst.

Met onze leiderschapsprogramma’s geef je aandacht aan persoonlijk leiderschap en leidinggeven aan een team binnen een klantcontact omgeving. We kijken daarbij graag naar jouw specifieke situatie en doelstellingen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Terug op de arbeidsmarkt: AanZet

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn plek in onze maatschappij heeft. We geven dan ook graag aandacht aan de verbinding met en tussen onze medewerkers.

Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geven we graag een zetje in de richting van werk. Met onze AanZet-trajecten leiden we deze mensen op tot klantexpert, inclusief KSF certificaat, zodat ze klaar zijn voor een nieuwe toekomst in klantcontact.

Dit doen we in nauwe samenwerking met gemeenten en sociale instanties, die de deelnemers aanmelden en samen met ons ondersteunen in het totale traject.

Dit bieden we je nog meer

Persoonlijk klantcontact
Conversational Intelligence
Consultancy
Technologische ondersteuning

Ervaringsdeskundigen aan het woord

José

“Leef, geniet en doe dingen waar je blij van wordt. Niet alleen privé, maar ook zakelijk. En bij Engage kan dat.”

Bas

“Door mijn rol te zien in het licht van het hele team, weet ik welke bijdrage ik kan leveren. En met de aanmoediging van mijn collega’s, ga ik me daar maximaal voor inzetten!”

Vitesh

“Er is aandacht voor mijn vak en hoe ik daar in kan groeien. Doordat er minstens zoveel aandacht is voor mij als mens, voel ik me nog beter in staat om die groei ook echt waar te maken.”

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!