Greenwheels & Engage: grenzeloos partnership

De uitdaging

Greenwheels is al langer actief op de Duitse markt, maar heeft door de toenemende groei besloten om nu ook in Duitsland met de mensen en technologie van Engage samen te werken. Sinds februari 2017 verzorgt Engage de volledige klantenservice voor de Nederlandse klanten vanuit het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Met de uitbreiding in Duitsland heeft het partnership een internationaal karakter gekregen op de Duitse vestiging van Engage in Essen.

De oplossing

Voor Andrew Berkhout, Managing Director van Greenwheels, is het uitbreiden van de samenwerking een logische stap: “We zijn erg tevreden over ons partnership met Engage in Nederland en zetten onze samenwerking nu ook in Duitsland in om onze Duitse klanten nog beter en sneller te woord te staan.” Eén partner voor beide landen ziet Berkhout vooral als een voordeel.
“Engage begrijpt onze business, staat als partner naast ons en daagt ons uit. Dat is wat we nodig hebben om onze klanten in Duitsland de ultieme klantervaring te bieden.”

Andrew Berkhout

Managing Director bij Greenwheels

Succesfactoren

“We zijn ontzettend blij dat we ons partnership met Greenwheels hebben uitgebreid naar Duitsland,” stelt Lenhard Los, CEO VANAD Engage in Nederland en Duitsland. Ondanks dat er verschillen zijn tussen beide landen, culturen en klantverwachtingen kunnen we vanuit onze bestaande relatie de rode draad van de samenwerking verder doortrekken naar Duitsland. In de jaren dat we met Greenwheels samenwerken, is een hecht partnership ontstaan waarin inbrengen van kennis en expertise hebben geleid tot gezamenlijke verbeteringen in de dienstverlening naar de Greenwheels klant. Dat we zowel vanuit Nederland als Duitsland werken, maakt ons partnership nog krachtiger.

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!