Ben de beste voor de klant

Snel en flexibel.

De uitdaging

Ben heeft maar één missie: De beste klantenservice van Nederland in de telecombranche zijn. Want Ben gelooft niet in een zesjes- of zevencultuur. Alles draait om de klant, want zij verdienen het allerbeste. First time fix is het hoogste doel, en de blijvende uitdaging. Wat is ervoor nodig om hoger te scoren bij klanten? En hoe zorg je dat je hele organisatie daarop is (in)gericht? Om snel en flexibel in te spelen op verbeteringen in klantenservice koerst Ben samen met VANAD naar grote resultaten.
Video afspelen

De oplossing

Eerst intern dan extern. Iedereen van Ben weet dat klanttevredenheid de belangrijkste KPI is en werkt daaraan mee. Om de beste te zijn en klanten blij te maken liggen de ambities hoog. Ieder kwartaal krijgen alle klantenservice medewerkers tijdens roadshows een update over de resultaten en alle nieuwe features die live gaan. Bij de voorbereiding van nieuwe features worden klantenservice medewerkers regelmatig om input gevraagd, zodat producten en diensten ontwikkeld worden waar klanten en medewerkers echt wat aan hebben.

Ben klantexperts spreken klanten dagelijks, dus zij weten als geen ander wat er anders of beter kan. Met hun inbreng voor verbeteringen maken we het verschil. Op een zogeheten ‘kanban’ bord kunnen zij hun verbeterideeën zetten die door Ben worden opgepakt. Ben en VANAD werken samen, open en transparant, en komen wekelijks bij elkaar over de vloer. Zo hoort het ook, want je hebt elkaar nodig om gestelde doelen te realiseren. Complimenten van klanten ontvangen de klantexperts terug. Met de learning loop is Ben continu in beweging om de beste te zijn voor de klant.

Succesfactoren

Door de korte lijnen zijn Ben en VANAD in staat om snel met elkaar te schakelen en in hoog tempo verbeteringen door te voeren en resultaten te boeken. Of het nu in Den Haag of Capelle aan den Ijssel is, in welke rol ook, dit is partnership. Er wordt samen hard gewerkt om het elke dag beter te doen voor klanten. Het resultaat is een hogere first time fix, waardoor minder klantcontact nodig is en meer blije klanten! Daarnaast gaf dit ruimte voor een broedplek aan talent met doorgroeimogelijkheden.

Resultaat

Meer klanttevredenheid
0 %
De samenwerking met Ben voelt echt als een partnership. We staan altijd met elkaar in contact. Klanttevredenheid heeft volledige focus nodig van beide kanten, dan krijg je daadkracht en dat ervaren wij.

Andy van Bielder

Operationeel Manager VANAD Engage

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!