Jouw klantenservice optimaliseren?

Dit hebben we je te bieden

VANAD Engage is er voor bedrijven die hun klantcontact willen verbeteren. Dit doen we door te focussen op de dialoog met jouw klant, door waar nodig de capaciteit en flexibiliteit van je customer service te vergroten, je klantprocessen te optimaliseren en waarde toe te voegen aan de customer journey van jouw klanten.

Met persoonlijke en digitale oplossingen, inzichten uit klantcontact, strategisch advies en training helpt Engage je met specifieke klantcontact vraagstukken.

Persoonlijk klantcontact
Conversational Intelligence
Training
Consultancy
Technologische ondersteuning

Persoonlijk klantcontact

De mensen die jouw klantenservice een persoonlijke touch geven, kunnen wij via verschillende sourcing modellen bij je plaatsen.

Conversational Intelligence

Door alle interacties met je klant te analyseren, creëer je inzicht in de waarde van je klantcontact. Deze inzichten gebruik je om je klantenservice te verbeteren.

Technologische ondersteuning

Slimme en juiste inzet van digitale middelen zorgt ervoor dat klantvragen die zich daarvoor lenen via self service opgelost worden. VANAD Engage biedt advies en tools om je klanten het gemak van self service te laten ervaren, kosten te besparen en de kostbare tijd van klantexperts te besteden aan die contacten waarbij persoonlijke verbinding écht van meerwaarde is.

Consultancy

Wij ondersteunen je graag met kennis over klantcontact en klantprocessen, helpen bij de training van medewerkers en sturen actief op de doelstellingen van je organisatie. En met praktische adviezen kun jij alle data van de interactie met je klant strategisch inzetten om bedrijfsdoelen te behalen.

Training

Welke talenten hebben je medewerkers al en welke potenties welk potentieel wil je verder ontwikkelen? Welke organisatiedoelen wil je graag bereiken en heb je hiervoor al de juiste talenten en capaciteiten aan boord? VANAD Engage helpt je bij het ontwikkelen van het potentieel van jouw medewerkers, waarmee je hen en jouw organisatie en jouw klantenservice vooruit helpt.

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!