Persoonlijk klantcontact

Ben je op zoek naar de juiste mensen voor jouw klantcontact. Engage zorgt voor persoonlijk en waardevol klantcontact. We kunnen onze klantexperts op verschillende manieren voor je inzetten.

Outsourcing

We ontzorgen je op alle facetten rondom je klantenservice vanuit onze campus in Capelle aan den IJssel en werken natuurlijk nauw met je samen. Zo kun jij je focussen op jouw core business.

Work from home

Klantexperts die vanuit huis werken, bieden je extra flexibitilteit en capaciteit wanneer je die nodig hebt. En door dagelijkse aansturing blijft de productiviteit en kwaliteit hoog.

Managed insourcing

Onze klantexperts werken bij jou op kantoor. Zo haal je kennis in huis, houd je de regie in handen en kun je nauw, gemakkelijk en snel samenwerken.

Accelerator Model

Je laat een deel van het klantcontact over aan Engage en creërt hiermee een fieldlab. Wij zetten vervolgens onze Conversational Intelligence methode in om al je klant interacties te analyseren. Vanuit de resultaten identificeren we concrete verbeteringen voor de gehele keten.

Near- en offshoring

Stuurt jouw organisatie op kosten, wil je de contacten die je gaat digitaliseren tijdelijk op goedkopere wijze afhandelen of wil je 24/7 persoonlijk klantcontact aanbieden? Dan kun je overwegen om eenvoudige werkzaamheden af te laten handelen in het buitenland.

Dit bieden we je nog meer

Conversational Intelligence
Training
Consultancy
Technologische ondersteuning

Dit doen we voor klanten zoals jij

Deze mensen staan voor je klaar

Joyce
“Behandel iedereen zoals je zelf behandeld zou willen worden.”
Mart
“De klantenservice heeft het beste in mij naar boven gehaald. Ik help mensen graag en in dit vak kan dat. Dat wil ik iedereen graag meegeven.”
Shairmaine
“Durf te dromen en geloof in jezelf. Alleen zo kan je zien dat niets onmogelijk is!”

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.