Klantcontact als waardevol inzicht

Veel organisaties zien hun klantenservice als een kostenpost. Dat hoeft het niet te zijn. Door alle data van de interactie met je klant, om te zetten in inzichten en verbeteringen, ontdek je waar je medewerkers moet inzetten om echt verschil te maken voor je klanten. Zo gaat je klantenservice verder dan het borgen van je klanttevredenheid. Het wordt een middel om organisatiedoelstellingen sneller te realiseren.

Digitaal en persoonlijk tegelijkertijd

Aan de hand van data van de interactie met je klant, onderzoeken we welk klantcontact echt meerwaarde heeft, identificeren we kansen waarmee je klanttevredenheid verhoogt en ontdekken we de pijnpunten van je klanten. Deze inzichten vertalen we vervolgens door naar verbeteringen, waardoor klantcontact ook een waardevol hulpmiddel wordt om organisatiedoelstellingen te bereiken.

Digitaliseren met oog voor je klanten

Je doelgroep besteedt steeds meer tijd online. Dan is het logisch dat je klantcontact ook steeds vaker digitaal plaatsvindt. Wij zijn ervan overtuigd dat als je de klantbeleving wilt verbeteren, je moet durven digitaliseren. Engage helpt je bij het vinden van de juiste balans tussen persoonlijk en digitaal contact. Zo behoud je echte conversaties met klanten.

Zo behalen we succes voor jou

Klanten gebruiken meerdere kanalen
0 %
Gesprekken voorkomen
0 %
Spraakherkenning door voice assistants
0 %
Afgehandeld door chatbot in 1e jaar
0 %
“Alleen door goed samen te werken, maak je van digitalisering een succes. Engage denkt echt met ons mee en staat dicht bij Blokker. Daardoor kunnen we goed veranderingen doorvoeren. We voelen ons echt engaged”

Richard Padt

Manager Klantenservice bij Blokker

Dit deden we voor klanten zoals jij

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.