Altijd op maat, ook als je groeit

Jij wil groeien. Dan wil je ook dat het klantcontact en de klantbeleving bijdragen aan je groei. Met een toenemend aantal klanten krijgt je klantenservice het drukker. Engage biedt mensen, trainingen en tools die zorgen dat je klantenservice de groei van je organisatie ondersteunt met digitaal en persoonlijk contact. Dat groeit lekker!

Haal kennis en snelheid in huis

Wij helpen je met al je klantcontact, van strategie en persoonlijke gesprekken met klanten tot het digitaliseren en inrichten van een groeiende klantenservice. Met smart sourcing besteed je klantcontact slim uit, aan een ervaren partij die in hoog tempo voor je experimenteert, benchmarkt, nieuwe inzichten opdoet en wendbaar blijft. Zo haal je specialistische kennis in huis en kun jij je focussen op jouw expertise.

Constant verbeteren voor jouw klanten

Wij leggen de verbinding tussen jouw bedrijf, de klant én de medewerker om zo echt te begrijpen waar problemen ontstaan en ze vanuit daar aan te pakken. In de basis werken we vanuit menselijk contact, wat we ondersteunen met technologie en een datastrategie. Zo krijgen we inzichten die leiden tot concrete verbeteringen met resultaten die jouw groei aanjagen, nu en in de toekomst.

Zo behalen we succes voor jou

Meer klanten in beeld
0 %
Reductie van case/order ratio
0 %
Meer conversie
0 %
Stijging van orderwaarde
0 %
“Engage begrijpt onze business, staat als partner naast ons en daagt ons uit. Dat is wat we nodig hebben om onze klanten in Duitsland de ultieme klantervaring te bieden.”

Andrew Berkhout

Managing Director bij Greenwheels

Dit deden we voor klanten zoals jij

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.