Technologische ondersteuning

Klantcontact zal altijd mensenwerk blijven. Maar door de toename van verschillende communicatiekanalen en het digitaal afvangen van simpele klantvragen wordt het werk dat overblijft steeds complexer. Technologie en data kunnen dan zorgen voor efficiëntie. Wij bieden de juiste tools om klantcontact snel en overzichtelijk te houden en bewaken daarbij de balans tussen efficiëntie en persoonlijke interactie.

En zo doen we dat...​

Engage biedt verschillende digitale tools oplossingen die klantcontact efficiënter, overzichtelijker en inzichtelijker maken.

Business intelligence & dashboarding

Door alle data uit je klantcontact inzichtelijk te maken in een dashboard, maak je inzichten hanteerbaar en kun je operationele – en strategische beslissingen onderbouwen.

Omnichannel platform

Van e-mail en social media tot spraak en bots, met een platform dat alle communicatiekanalen samenbrengt, ondersteun je een modern state-of-the-art omnichannel klantenservice.

Knowledge management

Maak relevante informatie inzichtelijk voor je medewerkers en klanten met een eenvoudig te ontwerpen kennisbank of geavanceerde zelfservice oplossing.

Process automation tooling

Door workflows van je klantenservice, backoffice of andere afdelingen te automatiseren, houden medewerkers tijd over om complexe problemen op te lossen en waarde toe te voegen op relevante klantmomenten.

Chatbot software

Zet de conversatie centraal, door middel van een slimme, geautomatiseerde chatbot die, waar nodig, ondersteund wordt door medewerkers.

Digital assistants

Met nauwkeurige herkenning en begrip van de spraak van de beller neemt een digitale medewerker simpele en repeterende gesprekken en processen over en handelt deze vervolgens op natuurlijke wijze af.

Survey tooling

Door de beleving van klanten én medewerkers in alle de kanalen te meten en de die te combineren met andere klantcontact data, kom je tot verbluffende inzichten over al je klantinteracties.

CRM integration

Door klantdata te koppelen aan de data van je CRM systeem, voeg je waarde toe aan klantrelaties en de klantbeleving.

Dit bieden we je nog meer

Persoonlijk klantcontact
Conversational Intelligence
Training
Consultancy

Dit doen we voor klanten zoals jij

Deze mensen staan voor je klaar

Meyonda

“Engage staat heel open voor je en ze geven je de kans om te laten zien wat je kan.”

Remco
“Engage zag mijn ambities vormen en veranderen, voordat ik deze zelf kon verwoorden! Alles is verandering, Engage verandert met je mee.”
Shirley
“Het werken bij Engage en het contact met klanten, geeft mij dagelijks het gevoel dat mijn hulp echt gewaardeerd wordt!”

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.