Leuk je te ontmoeten

Wij zijn VANAD Engage, partner in goed klantcontact waarbij verbinding centraal staat. Wij bieden persoonlijke en digitale oplossingen die klantcontact verbeteren. Het is onze missie om ieder contact gemakkelijk, persoonlijk en waardevol te maken. Dit doen wij door de juiste mensen, technologie, processen en data te verbinden.

4 unieke kenmerken

Happy people

In het hart van onze organisatie en dienstverlening staan onze medewerkers en klanten. Wij zetten hen centraal in alles wat we doen. We geloven dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Plezier, leren en ontwikkelen zijn daarin cruciaal.

Het gesprek centraal

Een goed gesprek kun je leren. Geluk zit in de verrassing. Door onze medewerkers continu te blijven coachen op de interactie en verbinding met de klant, ontwikkelen zij vaardigheden waar zij voor het leven plezier van hebben. Skills for life.

Technologische ondersteuning

Wij versnellen de digitalisering van klantcontact en bewaken de balans tussen efficiëntie en de persoonlijke interactie. Gemakkelijk waar het kan, persoonlijk waar van waarde. De data uit het klantcontact biedt waardevolle inzichten voor de gehele keten en is een bron voor marketing.

Een totaaloplossing voor je klantenservice

Of het gaat om mensen, consultancy, training, technologische ondersteuning of data analyse en reporting, de inzichten die jullie verkrijgen zetten wij in om concrete verbeteringen succesvol door te voeren. Zo wordt klantcontact een essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie van onze partners.

De mensen die het waarmaken

Thagasha

“Engage zag talent in mij dat ik zelf niet kende en geeft mij de kans dit volledig te ontwikkelen. Ik ben Engage erg dankbaar”

Mitchell
“Veel verschillende collega’s, betekent veel verschillende meningen. Dat maakt mijn werk interessant, omdat ook mijn mening telt!”
Carin
“Ik heb de kans gekregen om te doen wat ik leuk vind. Bij Engage kan ik dat ook vanuit huis doen, met minder reistijd en meer tijd voor mijn gezin.”

Onze methode

Wij maken ieder klantcontact gemakkelijk, persoonlijk en waardevol. Vanuit deze ‘drive’ kijken we naar ieder contact in je hele customer journey en zo identificeren we mooie kansen voor optimalisatie. Zodat jij je klanten ook gemakkelijk, persoonlijk en waardevol contact en dus een unieke beleving kunt bieden. Zo onderscheid jij je van jouw concurrenten, daar helpen wij graag bij!

Onze cultuur

VANAD Engage is een familiebedrijf met een ‘can do’ mentaliteit. Dit zie je terug in hoe wij werken. We zijn gedreven en ambitieus en willen het elke dag beter doen, als collega’s onderling en samen met jou, als partners. Wij denken vanuit jouw doelstellingen en maken ook de gedurfde keuzes om je te helpen versnellen en verbeteren. In de wereld van klantenservice zien we constant veranderingen. Om continu voorop te blijven lopen, doen we er alles aan om ook met partners die extra stap te zetten. Wij houden van de uitdaging en dagen jou graag uit om voorop te (blijven) lopen.

Onze filosofie

Bij VANAD Engage geloven we dat iedereen de beste versie van zichzelf mag zijn, ook op de werkvloer. Om dat te kunnen zijn, moet je jezelf willen blijven ontwikkelen. We noemen dit onze ‘Forward-filosofie’. De Engage Academy, onze interne leerlijnen en ontwikkelpaden en onze trainingen voor opdrachtgevers zijn de praktische uitvoering van deze filosofie.

Onderdeel van VANAD Group

Go digital, stay human. Dat is waar ons moederbedrijf VANAD Group voor staat. Deze verzameling toonaangevende bedrijven levert allemaal hoogwaardig klantwaarde door middel van nieuwe technologische mogelijkheden met respect voor menselijke interactie als basis.
Groep van internationaal georiënteerde ondernemingen die toonaangevend zijn in hun branche. Al deze ondernemingen streven naar het leveren van uitstekende klantwaarde op basis van geavanceerde technologische capaciteiten en een diepgaand begrip van en respect voor de menselijke positie.
Deze community van veranderprofessionals helpt bedrijven bij het beteren van technologie, processen en vooral de menselijke interactie. Zo maken ze van een succesvisie de realiteit.
Het cloud CX-softwarebedrijf voor contactcenters, kennisbeheer en bedrijfsautomatisering. Zij verbinden klanten, klantexperts en bedrijven effectiever aan elkaar.
Een gebruiksvriendelijk samenwerkingsplatform waarmee bedrijven efficiënt en foutloos jaarverslagen kunnen produceren in PDF-, website-, en ESEF-formaten.
Met hun betrouwbare data-backbone helpt Early Friday bedrijven de controle te krijgen over hun producten, diensten en klantwaarde.

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!