Conversational Intelligence

Met Conversational Intelligence analyseren wij de interactie met de klant in alle kanalen. Zo biedt Engage 100% inzicht in de waarde van al je klantcontacten. Deze inzichten gebruiken we om de digitale transformatie te versnellen, je klantenservice te verbeteren en je strategische doelen te behalen.

Wat is je klant waard?

Je klantcontact is een bron van waardevolle inzichten. Maar dan moet je die wel kunnen zien. Dit realiseren we door de data uit alle interacties met je klant, customer journeys en klantprocessen aan elkaar koppelen. De inzichten daaruit gebruiken we om jouw strategische doelstellingen te behalen.

En zo doen we dat...

Effectief contact

We kijken met al je klantcontact mee en identificeren kansen om effectiever te werk te gaan. Sommige klantvragen kan je bijvoorbeeld gemakkelijk digitaal beantwoorden of zelfs voorkomen door processen te verbeteren. Dit bespaart je klantenservicemedewerkers tijd die je kunt inzetten voor persoonlijk contact dat echt waarde toevoegt.

Performance optimalisatie

We koppelen de inhoud van klantcontact aan data en de operationele stuurinformatie zoals afhandeltijden en de klanttevredenheid (NPS, CSAT). Zo maak je een concrete analyse en geef je op basis van 100% inzicht terugkoppeling naar je medewerkers, wat zorgt voor een snellere en meer steile leercurve en hogere kwaliteit.

Dit bieden we je nog meer

Persoonlijk klantcontact
Training
Consultancy
Technologische ondersteuning

Dit doen we voor klanten zoals jij

Deze mensen staan voor je klaar

Thagasha

“Engage zag talent in mij dat ik zelf niet kende en geeft mij de kans dit volledig te ontwikkelen. Ik ben Engage erg dankbaar”

Mitchell
“Veel verschillende collega’s, betekent veel verschillende meningen. Dat maakt mijn werk interessant, omdat ook mijn mening telt!”
Carin
“Ik heb de kans gekregen om te doen wat ik leuk vind. Bij Engage kan ik dat ook vanuit huis doen, met minder reistijd en meer tijd voor mijn gezin.”

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.