Consultancy

Het is belangrijk om heldere bedrijfsdoelen voor ogen te hebben. Inzicht in je klantcontact is essentieel om deze te realiseren. We adviseren je graag over de waarde van klantcontact en hoe je dat strategisch in zet. Natuurlijk zijn onze adviezen praktisch ingestoken, zo kan jij er direct mee aan de slag.

Vergroot je inzicht

We delen al onze kennis over klantcontact en klantprocessen, helpen bij de training van medewerkers en sturen actief op de doelstellingen van je organisatie. Zo zetten we alles op alles om jouw inzicht in klantcontact te vergroten.

En zo doen we dat...

Digitale transformatie

Klantcontact is mensenwerk dat goed ondersteund dient te worden door techniek en data. Digitalisering van contact dat geen meerwaarde heeft, zorgt voor een contact reductie, waardoor er meer ruimte komt voor complexere klantvragen.

Performance optimalisatie

We kijken op alle onderdelen van je klantenservice met je mee. Van planning en training tot forecasting en operationele KPI’s. Zo weten we precies hoe jouw afdeling werkt én kunnen we een advies geven waarvan we zeker weten dat het een hogere performance en optimalisatie oplevert.

Dit bieden we je nog meer

Persoonlijk klantcontact
Conversational Intelligence
Training
Technologische ondersteuning

Dit doen we voor klanten zoals jij

Deze mensen staan voor je klaar

Tristan

“Iedere grens die je durft te blijven stellen, brengt je dichter bij jezelf.”

Inke
“Geef mij maar een vraagstuk over waardevol klantcontact, voor zowel de klant als het bedrijf, vanuit mensen en technologie. Ik denk graag mee, daar krijg ik energie van!”
Guytano
”Ik wilde mij graag verder ontwikkelen en doorgroeien binnen het bedrijf en Engage wilde mij die kans geven. Dream Believe Achieve.”

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.