Maak het verschil voor je klant

Jij wil de beste zijn in wat je doet, ook als het op service aankomt. Een onderscheidende klantbeleving is dé manier om klanten te binden, vooral in een sterk concurrerende markt. Door je klantcontact te analyseren ontdek je waar je het beter kunt doen. Engage biedt de mensen én de kennis om, door middel van klantcontact, klanten nog meer aan je merk te binden.

Klanten willen alleen jou

Door de klantervaring te analyseren en te ontdekken waar je meer waarde toe kunt voegen, bind je klanten nog beter aan je merk. Daar is vaak wel verandering voor nodig, en dat kan lastig zijn wanneer je een grote organisatie bent. Als challenger zorgt Engage in een fieldlab omgeving voor vernieuwing en verandering. Zo houd jij je klanten tevreden.

Voorsprong pakken met klantinzichten

Conversational Intelligence geeft inzicht in je klantcontact. Met behulp van data, slimme analyses, algoritmes en AI en zonder groot capaciteitsbeslag van IT of andere afdelingen, halen we inzichten naar boven die we omzetten in praktische verbetervoorstellen. Door die vervolgens, eventueel samen met Engage, uit te voeren, vergroot je jouw voorsprong in de markt.

Zo behalen we succes voor jou

Managed insourced locaties
0
Meer waarde uit klantcontact
0 %
stijging van de NPS
0 %
Conversatie analyses per dag
0 +

“De samenwerking met Engage is echt een partnership. Wij werken samen aan verbeteringen om de klant nog beter te helpen. Daar zijn wij continue samen mee bezig.”

Anne-Marie Beurskens

Customer Care bij Ben

Dit deden we voor klanten zoals jij

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.