ISO Certificering

“Niet het certificaat telt maar de aanpak en wat wij samen met onze partner bereiken.”

Juli 2021 – Wij zijn met vlag en wimpel geslaagd voor de ISO certificaten 9001 en 27001. Feedback als “een zeer robuust werkend systeem, erg volwassen en continu gericht op verbeteren”, maakt ons bij VANAD Engage super trots

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.  Kwaliteit en steeds verbeteren zijn belangrijke pijlers van onze klantcontact dienstverlening. Wij zorgen dat iedere klantinteractie waarde toevoegt aan de klantervaring en aan de (klant)doelstellingen van onze partners.

Ieder klantcontact bevat een schat aan waarde om de klantervaring, klantprocessen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Onze missie is om ieder contact gemakkelijk, persoonlijk en waardevol te maken. Dagelijks behandelen tienduizenden contacten voor verschillende partners. Dat kan uitsluitend met de hoogste standaarden van informatiebeveiliging. Met onze ISO 27001 certificering voldoen wij aan de wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging.

ISO 9001 kwaliteitsmanagement

 

In vrijwel iedere sector is ISO 9001 een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. ISO 9001 wordt gepubliceerd door de International Standardization Organization (ISO), tot stand gekomen door een samenwerking tussen organisaties wereldwijd en door de wol geverfd door toepassing in talloze bedrijven.

Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van het proces in een klantcontact organisatie. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat onze organisatie goed beheerst dat onze service voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden, zoals wetgeving. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen. Dit doen wij met behulp van de Plan-Do-Check-Act-cyclus (PDCA-cyclus).

VANAD Engage ISO9001

ISO 27001 informatiebeveiliging

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met ISO 27001 certificering laten wij zien dat we voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (ofwel AVG en ook bekend als GDPR) in Europa worden de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt. Met deze certificering hebben we kunnen aantonen dat wij aan de strenge normeisen rondom informatiebeveiliging voldoen.

Het ISO 27001 certificaat helpt ons informatiebeveiligingsrisico’s te verkleinen en incidenten te voorkomen. Onze partners kunnen ervan uitgaan dat wij voldoende hebben gedaan om te voldoen aan wet- en regelgeving rondom informatiebeveiliging.

VANAD Engage ISO27001

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Neem contact met ons op

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!


Check onze vacatures