Onderdeel van VANAD Group

VANAD Group is een snelgroeiend, internationaal familiebedrijf, bestaande uit meerdere innovatieve bedrijven die voorop lopen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. VANAD Group is de afgelopen vijftien jaar (sinds 2005) uitgegroeid tot specialist op het gebied van klantbeleving. Onze troeven zijn state-of-the-art technische kennis, creatieve intelligentie en vooral Happy People. We zijn niet alleen in klantenservice, het is onze passie.

We digitaliseren die activiteiten waarbij we geen persoonlijk verschil kunnen maken. In onze aanpak en oplossingen richten we ons op de mensen. Dat is waar we de mogelijkheid hebben voor echte impact, menselijke impact. Deze mensen zetten wij in voor bedrijven die een langere termijn partnership aangaan met VANAD. Zaken die gedigitaliseerd kunnen worden (zonder verlies van een premium service beleving) helpen wij vanuit partnership digitaliseren. Een partnership waarbinnen wij elkaar scherp houden, transparant zijn én ons gezamenlijk inzetten voor de bepaalde doelstellingen. Dit biedt beide partijen de mogelijkheid om op het hoogste niveau resultaten te bereiken zonder onnodige kosten.

Onze visie is ‘Go Digital, Stay Human’. We willen relevant zijn voor onze partners. Met onze producten en diensten bieden wij hen een duurzaam concurrentievoordeel. Samen met ons zusterbedrijf QuandaGo, het connected experience platform, richten we ons op klantbeleving in de breedste zin van het woord.

Een keuze voor VANAD Group is een keuze voor verandering. Voor nieuwe manieren van werken. Om dingen beter en sneller te doen. Op het gebied van outsourcing, technologie, kennis, consultancy, project- en verandermanagement en business intelligence, alles gekoppeld aan klantbeleving. Als u op zoek bent naar routine, als ‘oké’ voldoende is, als u een partner zoekt die orders uitvoert, dan zijn er wellicht betere kandidaten dan VANAD. Wij zijn geen standaard customer service partner, wij zijn een challenger die vraagtekens durft te zetten bij de huidige status quo.

Altijd op zoek naar de volgende stap; Moving Forward.

We werken voor verschillende branches: retail, e-tail, e-commerce, transport, toerisme, automotive, logistiek, telecom, media en financiële dienstverlening.

Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email