Terug op de arbeidsmarkt: AanZet

VANAD Engage vindt het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen. Dit doen we sinds 2018 met ons AanZet traject. Samen met verschillende partners bieden we werkzoekenden een inspirerend leerprogramma mét certificaat, zodat ze klaar zijn voor hun eerste baan in klantcontact.

Deelnemers gaan samen met hun arbeidsbemiddelaar of jobcoach deze reis aan. Het proces is volledig voor hen ingericht, vol rust, respect en met liefde voor de deelnemers. Ze leren hoe het is om (weer) te werken en ontwikkelen kennis en competenties om als klantexpert aan de slag te gaan.

Aanzet en AanZet

De naam zegt het al: Engage geeft werkzoekenden een aanzet, daarna zijn zij aan zet. Werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt hebben vaak een hoop bagage en zitten al langere tijd thuis. Wij bieden ze de mogelijkheid, stabiliteit en structuur om weer te groeien. Pakken ze deze kans met beide handen aan? Dan werken we samen aan persoonlijke en vakinhoudelijke groei en is een hoopvol toekomstperspectief het resultaat.

Toekomstperspectief

Voor veel deelnemers is het AanZet traject hard werken. Maar het is niet voor niets. Deelnemers worden getraind volgens de richtlijnen van de Klantenservice Federatie en ontvangen na het behalen van de training het KSF-branche certificaat. Na een positief selectiegesprek kunnen ze vervolgens bij VANAD Engage of bij een andere klantcontact organisatie werken.

Samenwerken met Engage?

Ondersteunt jouw organisatie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zou onze AanZet aanpak een extra mogelijkheid zijn voor jouw kandidaten? Laten we dan eens verder praten om een mogelijke samenwerking te bespreken!

Deelnemen aan AanZet?

Wanneer je zelf een afstand hebt tot de arbeidsmarkt, kun je het AanZet programma bespreken met je arbeidsbemiddelaar, jobcoach of de gemeente. Wanneer zij een goede match zien, kunnen ze contact opnemen met VANAD Engage.

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!