Simyo voor de 20e keer de beste mobiele provider

Al 20 keer uitgeroepen tot beste mobiele provider én daarnaast ook klantvriendelijkste Telecom provider! Wow! Als partner van Simyo zijn wij mega trots op deze prestatie. 

Simyo maakt klanten blijAl ruim 15 jaar lang, elke dag weer. En met succes want ze zijn door de consumentenbond al 20 keer uitgeroepen als beste mobiele provider.Het consumentenpanel van de Consumentenbond beoordeelt elk kwartaal mobiele providers. En zij vinden Simyo voor de twintigste keer de beste mobiele provider van Nederland.  

Naast dat Simyo de beste mobiele provider is, staan zij ook nog eens in de top 5 van de meest klantvriendelijkste bedrijven van Nederland. Gerry van der Laan, manager IT & operations bij Simyo zegt: We zijn enorm blij en vereerd! Na een bewogen jaar is dit een mooie bevestiging dat we onze focus onverminderd op onze klanten én ons team hebben gehouden. Mede dankzij de goede samenwerking met VANAD en de flexibiliteit en professionaliteit van het team zijn we opnieuw beloond.” 

Als VANAD Group zijn wij trots op ons partnership met Simyo! En willen ze dan ook van harte feliciteren met deze prachtige prestatie!

Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Aanbevolen berichten

Opschalen voor de feestdagen

De mooiste en drukste tijd van het jaar is inmiddels in volle gang. Tijdens…

Klantdata in veilige handen

Binnen VANAD streven wij naar het bieden van meerwaarde voor klanten. Een voorwaarde voor…

Tips om coronaproof de feestdagen te vieren

De leukste tijd van het jaar staat weer voor de deur! Die laat jij…