Simyo voor de 20e keer de beste mobiele provider

Al 20 keer uitgeroepen tot beste mobiele provider én daarnaast ook klantvriendelijkste Telecom provider! Wow! Als partner van Simyo zijn wij mega trots op deze prestatie. 

Simyo maakt klanten blijAl ruim 15 jaar lang, elke dag weer. En met succes want ze zijn door de consumentenbond al 20 keer uitgeroepen als beste mobiele provider.Het consumentenpanel van de Consumentenbond beoordeelt elk kwartaal mobiele providers. En zij vinden Simyo voor de twintigste keer de beste mobiele provider van Nederland.  

Naast dat Simyo de beste mobiele provider is, staan zij ook nog eens in de top 5 van de meest klantvriendelijkste bedrijven van Nederland. Gerry van der Laan, manager IT & operations bij Simyo zegt: We zijn enorm blij en vereerd! Na een bewogen jaar is dit een mooie bevestiging dat we onze focus onverminderd op onze klanten én ons team hebben gehouden. Mede dankzij de goede samenwerking met VANAD en de flexibiliteit en professionaliteit van het team zijn we opnieuw beloond.” 

Als VANAD Group zijn wij trots op ons partnership met Simyo! En willen ze dan ook van harte feliciteren met deze prachtige prestatie!

Nieuws

Vakantie is essentieel

Dag deadlines, ochtendspits en routineklussen. De vakantie is aangebroken en dat betekent vrijheid! Afkicken van het gevoel van nog snel even dit of ik moet

Lees verder »
Greenwheels_VANAD
Nieuws

Het kloppend hart; Greenwheels

Deelauto-aanbieder Greenwheels levert zoveel mogelijk diensten zonder tussenkomst van medewerkers. Toch zoeken klanten vaak contact met het bedrijf via de telefoon. Op termijn wil Greenwheels

Lees verder »
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Aanbevolen berichten

Ben, branchewinnaar telecom Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland

Ingrid van der Fits: “Vind de balans tussen procedures en gezond verstand” “Een oorkonde,…

VANAD Engage breidt salesteam uit

Capelle aan den IJssel, 14 juni – Eind vorig jaar kondigde VANAD Engage haar…

Teamleider in klantcontact

Als teamleider bij VANAD Engage adem jij klantenservice en heb jij een helder beeld…