VANAD Engage feliciteert onze partners ASN, SNS bank, Pon, Ben, T-Mobile, Simpel en Simyo!

MarketResponse monitort sinds 2007 hoe bedrijven presteren op klantvriendelijkheid, met als hoogtepunt de jaarlijkse bekendmaking van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Geen jury, geen nominaties, geen stemmingen, maar een score op basis van onafhankelijk marktonderzoek onder consumenten.

Telecom

In de branche Telecom is T-mobile het klantvriendelijkste telecombedrijf van Nederland geworden. T-mobile wordt op de voet gevolgd door Simyo en Simpel op een gedeelde tweede plaats. En op de vijfde plaats staat Ben. 3 geweldige VANAD Engage partners waar wij al jaren samen de klantenservice voor mogen doen.

Banken

In de categorie Banken is ASN uitgeroepen tot klantvriendelijkste bank van Nederland met een score van 7.8 en SNS bank staat op nummer 3 3. Wij zijn trots op ons partnerships met T-mobile en SNS bank, terechte winnaars!

Automotive

En in de automotive branche staat Audi op nummer drie welke onderdeel is van onze partner Pon.

De Efteling is hét klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Klanten geven de Efteling een dikke acht. Nummer 2 op de ranglijst is DSW Zorgverzekeraar, nummer 3 is Rituals.

In totaal verzamelde MarketResponse 89.930 beoordelingen over 352 bedrijven, verdeeld over tien branches. 287 bedrijven hebben de ondergrens van minimaal 75 waarnemingen behaald. Om in de top 50 van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland te komen is een minimale score van 7,70 nodig.

Jouw klantcontact, onze kracht.

Bij Engage begrijpen we dat een goede klantbeleving vandaag de dag het allerbelangrijkst is voor een organisatie. Daarom optimaliseren we de klantbeleving met persoonlijk contact, technologie die contact gemakkelijker maakt en met data die inzicht geeft in wat jouw bedrijf nodig heeft.

Benieuwd wat wij voor jouw (klantenservice)organisatie kunnen betekenen? Mail of bel naar jose.berger@vanadgroup.com of 06 2220 2424.

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!