Tevreden medewerkers, tevreden klanten!

VANAD is een familiebedrijf, en vanuit ons DNA ligt de focus op innovatie. Wij volgen de internationale ontwikkelingen in het domein Customer Experience op de voet. Wij optimaliseren innovaties voor onze partners, waarbij wij het menselijke aspect niet uit het oog verliezen.  

Tevreden klanten zijn enorm belangrijk voor het succes van je merk, positionering én loyaliteit. En tevreden klanten begint bij tevreden medewerkers – Happy People! VANAD houdt regelmatig medewerkerstevredenheidonderzoeken om te kijken hoe tevreden onze medewerkers nou eigenlijk zijn 

VANAD heeft inmiddels meer dan 1500 klantexperts in diensteen grote groep op onze campus in Capelle aan den IJssel, maar ook intern bij onze klanten en op ons kantoor in Duitsland – EssenOnze kantooruren? 24/7!  

Medewerkers maken het verschil. Als zij op de juiste plek werken en lekker in hun vel zitten, zorgt dit voor een succesvollere organisatie. Een gesprek aangaan is daarom erg belangrijk. Wat vinden zij van de werksfeer en de teamdynamiek, de cultuur, hun werkzaamheden en het thuiswerkenMedewerkerstevredenheid geeft een inzicht hoe het gesteld is met de medewerkersbeleving binnen jouw organisatie. De algemene tevredenheid in Nederland ligt gemiddeld op een 7,4.  

 Wij zijn trots dat onze medewerkers in Nederland ons met gemiddeld een 8 waarderen en in Duitsland zelfs met een 8,8! 

#TeamVANAD 

Al vanaf de oprichting van VANAD Group in 2005 zetten wij de medewerker centraal. En in een steeds verder digitaliserende wereld, blijven wij oog voor de mens houden. Dat is waar het werkelijke onderscheid zit. Voor ons is het belangrijk dat iedereen zijn draai vindt, zich hierin gesteund voelt door VANAD en nog steeds trots is om deel uit te maken van de VANAD-familie. Vertrouwen en zelfredzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. 

Onze medewerkers zijn de sleutel tot het succes. Voor ons, maar ook voor jou als klant. Wij zorgen goed voor onze mensen, ontwikkeling staat daarbij centraal. Wij hebben een Happy People filosofie en dit wordt ondersteund door een contractenbeleid dat uniek is in de markt, met voor iedereen ‘onbepaalde tijd contracten vanaf de eerste werkdag en een vaste urenomvang’. Dit zorgt ervoor dat wij medewerkers langdurig aan ons kunnen binden.  

#WorkFromHome 

Al sinds 2008 is het voor meerdere projecten van VANAD mogelijk om ook als klantenservice medewerker thuis te werken. Nu werkt 100% van onze medewerkers vanuit huis. Het merendeel van onze medewerkers (93%) vindt het fijn om deels of helemaal vanuit huis te werken. Ze blijven zich onderdeel van het team voelen ook al zien en spreken ze elkaar alleen digitaal of telefonisch. Vertrouwen en zelfredzaamheid is hierbij belangrijker dan controle en verantwoording.  

VANAD kent de voordelen, valkuilen, best practices en de eerste hobbels die vaak voor organisaties genomen moeten worden. Je moet er in geloven om ervoor te gaan. Vertrouw er vooral op dat medewerkers alles doen wat in hun macht ligt om ook vanuit huis de ideale medewerker te zijn.  

Benieuwd wat Work From Home voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via inspiratie@vanadgroup.com 

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!