VANAD Engage biedt uniek klantcontact vanuit Turkije

December 2022, Capelle aan den IJssel Engage breidt haar Nederlandse activiteiten in klantcontact uit naar Turkije. Hiervoor is VANAD Engage een partnership aangegaan met Aytac Canbolat, de oprichter van Tulip Elite. Na de start van onze succesvolle samenwerking hebben we besloten om onze krachten te bundelen en gaan vanaf heden samen verder als VANAD Engage Turkije. “In Turkije hebben we toegang tot een hoogwaardig Nederlands arbeidspotentieel en hebben wij een unieke en bewezen kwaliteitsformule ontwikkeld, die bij een groot aantal van onze opdrachtgevers succesvol is geïmplementeerd.”– Lenhard Los, CEO VANAD Engage.

Klantbeleving met bewezen kwaliteitsformule

In deze formule zijn de Turks-Nederlandse klantexperts volwaardig onderdeel van de klantteams in Nederland. Een integrale aansturing, van elkaar leren en continu verbeteren zijn belangrijke bouwstenen voor het succes. In de aanpak staat de privacy- en databeveiliging centraal. Bovendien bieden wij met onze Conversational Intelligence 100% inzicht in alle klantcontacten.

“Wij zien een grote passie en betrokkenheid bij onze klantexperts. Wij werken dagelijks met ruim 150 collega’s aan de beste klanttevredenheid. Wij zien ruimte voor verdere uitbreiding en willen komend jaar verdubbelen.” – Aytac Canbolat, Directeur VANAD Engage Turkije

“Een kwalitatieve aanpak en steeds blijven vernieuwen is voor ons belangrijk om een bijdrage te leveren aan het behalen van de ambitieuze doelstellingen van onze partners.” aldus Lenhard.

Over VANAD Engage

VANAD Engage biedt persoonlijke en digitale oplossingen voor het uitvoeren én verbeteren van klantcontact. De verbinding met de consument staat centraal. Vanuit een happy people filosofie werken wij met betrokken medewerkers om ieder contact gemakkelijk, persoonlijk en waardevol te maken. Klantcontact is een belangrijk onderdeel van de strategie van bedrijven en organisaties. Wij zorgen dat iedere gewenste interactie waarde toevoegt aan de klantervaring en daardoor aan het bedrijfsresultaat.

Benieuwd wat wij voor jouw (klantenservice)organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Kelly Ufkes, Value Delivery Manager, via 06 48 13 64 21 of kelly.ufkes@vanadgroup.com

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!