VANAD Engage ontvangt AFM vergunning

November 2022, Capelle aan den IJssel. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft VANAD Engage een vergunning verleend voor het adviseren en bemiddelen in zorgverzekeringen.

Een van de belangrijkste taken van de AFM is toezien op de naleving van de Wet op het financieel toezicht (Wft). De AFM beoogt het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken en zorgt ervoor dat financiële instellingen eerlijk, zorgvuldig en open omgaan met hun klanten.

Om een vergunning te krijgen, voldoet VANAD Engage aan een aantal eisen die in de Wft staan:

  • Integere bedrijfsuitoefening
  • Vakbekwaamheid van adviseurs
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij bemiddelen in hypothecair krediet, adviseren en/of bemiddelen in verzekeringen.

VANAD Engage heeft als missie om ieder gesprek gemakkelijk, persoonlijk en waardevol te maken. De toekenning van de vergunning is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het portfolio van VANAD Engage richting financiële dienstverleners.

Engage ontzorgt.

Engage is er klaar voor om klanten die contact zoeken bij zorgverzekeraars tevreden te stellen met de juiste antwoorden op vragen en te verrassen met excellente, premium service met een glimlach.

Engage ontzorgt waar mogelijk en hecht daarom veel belang aan continu verbeteren. Op onze eigen wijze combineren wij best practise in de markt met COPC, Service Excellence en ISO. Samen met onze partners (opdrachtgevers) creëren wij een unieke aanpak, unlike others!

Bij Engage zorgen wij dat iedere klantinteractie waarde toevoegt aan de klantervaring en aan de (klant)doelstellingen van onze partners. De vergunning telt, maar de aanpak en wat wij samen met onze partners bereiken is hierin net zo belangrijk.

Benieuwd wat wij voor jouw (klantenservice)organisatie kunnen betekenen? Mail of bel naar jose.berger@vanadgroup.com of 06 2220 2424.

Recente nieuwsberichten

Wil jij weten hoe je klantcontact waardevoller maakt?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk.

Kom jij het Engage team versterken?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!